Referenciák

  • Referenciák
  • Szövetségek és tagságok
  • Társadalmi szerepvállalás
ABCN_logo_DBH_Group

Alliance Business Centers Network (ABCN)

A DBH Serviced Office az 1991-ben alakult Alliance Business Centers Network (ABCN) tagja, amely független üzleti központok hálózataként világszerte több mint 650 helyszínen, 40 országban biztosít kiemelkedő minőségű irodai szolgáltatásokat, virtuális irodákat és teljesen felszerelt tárgyalótermeket. A szervezet célja, hogy az üzleti központok hálózataként, egységes marketing akciókkal és képzésekkel segítse azok működését.

BKR_International-150x150

BKR International

A DBH Group pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó üzletága a DBH Finance 2011. július 1-től tagja a nemzetközi hátterű, független, könyvelőket, könyvvizsgálókat és adótanácsadókat tömörítő szervezetnek.  A New York-i központú BKR International több mint 150 vezető számviteli és üzleti tanácsadó céget tömörítő szakmai érdekképviseleti szervezetként, közel 300 helyszínen van jelen a világ 70 országában. A globális szervezet tagjai teljes körű, naprakész szakmai szolgáltatást biztosítanak egymásnak, mindezek mellett a vállalkozás méretétől és tevékenységétől függetlenül, rugalmas, személyre szabott tanácsadással állnak a hozzájuk forduló ügyfelek rendelkezésére.

LARIVE1-150x150

Larive International

A DBH Project Management a nemzetközi Larive csoport kizárólagos magyarországi partnere. A szervezet a világ több mint 30 országában rendelkezik képviselettel. A Larive Közép-Kelet-Európában, Ázsiában és Afrikában kereskedelmi és befektetési tevékenységet indítani kívánó vállalkozásoknak segít piacelemzés és  marketingstratégia elkészítésével, stratégiai tanácsadással.

hvca-300x1001-150x150

Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület

A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (MKME) a magántőke és kockázati tőke szektor érdekeit képviseli Magyarországon a tagjai támogatása, valamint a lehető legmagasabb szintű szakmai és etikai mércék betartásának előmozdítása által.

Adotanacsado

Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete

Az egyesület az adótanácsadók és könyvvitellel foglalkozó tagjainak, valamint ezek ügyfeleinek szakmai és érdekképviselete.

VOSZ

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

A VOSZ - Vállalkozók Országos Szövetsége néven – 1989-ben alakult meg, mint Magyarországon az első önkéntes, kormánytól független, a többségi magyar magántulajdonú vállalkozások országos gazdasági munkaadói érdekképviselete.

jointventureassociation2-150x150

Joint Venture Szövetség

A szövetség célja, hogy a tagság egészét, vagy egy-egy csoportját érintő általános - a gazdálkodás feltételeit befolyásoló kérdésekben - a tagok véleményét összefoglalja és azt a hatáskörrel rendelkező szervek, intézmények előtt képviselje annak érdekében, hogy elősegítse olyan gazdasági környezet kialakítását, amely biztosítja az ország nemzetközi gazdaságba való integrálódását, a külföldi működő tőke további beáramlását a magyar tőke külföldi befektetéseinek elősegítését és a Magyarországon hasznosítható külföldi tapasztalatok átvételét, általában a befektetői érdekek képviseletét.

MISZ-150x150

Magyar Innovációs Szövetség

Magyar Innovációs Szövetség szellemi termékek létrehozását, elterjesztését, illetve átadását, átvételét és gyakorlati hasznosítását - a köztestületként működő kereskedelmi és iparkamarákkal szoros együttműködésben - kívánja segíteni annak érdekében, hogy növekedjék a vállalatok és velük a magyar gazdaság teljesítménye, jövedelemtermelő képessége, az innováció segítségével felgyorsuljon a modernizáció és ennek eredményeképpen a gazdasági fejlődés.

MKIK

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) köztestületként működő gazdasági érdekképviselet, amelynek fő feladata a gazdaság általános érdekeinek érvényesítése, a gazdaságfejlesztésben és gazdaságszervezésben való szerepvállalás.

Dutcham

Holland-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

A Holland-Magyar Kereskedelmi Kamarát 2002-ben alapították. Az érdekképviselet célja, hogy támogassa a kereskedelmi kapcsolatokat Magyarország és Hollandia között, valamint megfelelő platformot biztosítson ahhoz, hogy a két országban működő vállalatok kicserélhessék tapasztalataikat egymással.

Amcham1-150x150

Amerikai Kereskedelmi Kamara

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara független társadalmi szervezet, amely közel 400 tagvállalat érdekeit képviseli.  A kamara olyan tengerentúli üzleti értékek mellet teszi le a voksát, mint a versenyképesség, a vállalkozás szabadsága, transzparencia valamint a döntéshozókkal való nyílt párbeszéd.

lohn-balazs

Dr. Lohn Balázs

“Telekommunikációs, IT és ingatlan szakterületen is működő ügyvédi irodaként olyan épületet kerestünk székhelyként, ahol egyrészt a potenciális ügyfeleink dolgoznak, másrészt megfelelően reprezentatív és igényes kialakítással bír. A DBH által biztosított serviced office a kisebb méretű, de dinamikusan növekvő cégek számára ideális, jelentős hozzáadott értékkel bíró szolgáltatás. Az irodák azonnali használatra készek, így a növekedni kész és az adminisztráció helyett a core businessre koncentrálni kívánó cégek számára optimális választás.”

Parádi_Attila

Parádi Attila

“Nemzetközi vállalatként fontos volt számunkra az a high-tech környezet, ami a DBH Serviced Office  Infopark-ban található. Cégünk egy olyan speciálisan innovatív üzleti szférában dolgozik, ahol állandóan nyitottnak kell lennünk az újításokra, rugalmasan kell reagálnunk a piac változásaira. Ezért is választottuk a DBH szolgáltatott irodabérletét, hogy cégméretünket flexibilisen a piac igényeinek megfelelően növelhessük.”

Az Alcatel One Touch-t 2004 augusztusában alapította az Alcatel a TCL-lel közösen. ALCATEL ONE TOUCH mobileszközök tervezésével, gyártásával és globális forgalmazásával bővítette termékportfólióját, jelenleg a világ hetedik legnagyobb és leggyorsabban növekvő mobiltelefon gyártója közé tartozik.

Poros_Gábor-150x150

Poros Gábor

“ICT területen működünk, így a mobilitás, a megbízhatóság és a rugalmasság elengedhetetlen feltételei mindennapi munkánknak. A választásunk így a központi elhelyezkedésű és kiváló felszereltségű DBH Serviced Office GreenPoint-ra esett, mert úgy érezzük, munkatársai tartják velünk a lépést és alkalmazkodnak folyamatosan növekvő csapatunk változó igényeihez.”

Az ABC Data Közép-Kelet-Európa többszörösen díjazott, piacvezető számítástechnikai disztribútora. A Lengyelországban 21 éve sikeres vállalat nyolc kelet-európai piacon kínálja a régió legszélesebb ICT-portfólióját.  Termékpalettáján a számítás- és irodatechnikai eszközök mellett, PC komponensek, hálózati elemek, szoftverek, kellékanyagok, kiegészítők, szórakoztató elektronikai- multimédiás-, illetve mobil kommunikációs eszközök, televíziók is megtalálhatók.